Graszoden uit eigen kwekerij vindt u bij Buitenzorg Hoveniers

Buitenzorg Hoveniers beschikt over een eigen kwekerij, waar wij onder ander graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten kweken. Het hele jaar lang worden er in onze kwekerij graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten gekweekt, zodat wij het hele jaar door kunnen leveren. In onze kwekerij verzorgen wij deze planten zeer goed, zodat we de kwaliteit van de graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten kunnen waarborgen.


Onze kwekerij is ruim 10 hectare groot en hier kweken wij graszoden. Buitenzorg Hoveniers levert al dertig jaar graszoden van hoge kwaliteit. De graszoden kweken wij zelf in onze kwekerij. Bent u van plan zelf graszoden te leggen of laat u het leggen van graszoden liever over aan een professional? In beide gevallen kunt u de graszoden aankopen bij Buitenzorg Hoveniers.


Onze machines zorgen ervoor dat wij in iedere tuin binnen de kortste keren graszoden kunnen leggen. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe gazon, voorzien van mooie graszoden. Graszoden verkopen wij alleen op bestelling, zo garanderen wij dat de graszoden altijd vers gesneden zijn en daardoor extra snel aanslaan in de grond van uw tuin. Daarnaast kunnen wij ook voor u uw gazon zaaien.


Daarnaast worden er in onze kwekerij taxus, vaste planten en tuinplanten gekweekt. Onze hoofdteelt is taxus baccata. Taxus baccata, ook wel gewone taxus genoemd, is één van de meest gebruikte coniferen. De taxus baccata is zeer geschikt als haagplant en kan ook gebruikt worden voor vormsnoei. In de herfst produceert de taxus baccata schitterende rode bessen waar vogels van smullen. Ook voor hulst en verschillende coniferen kunt u terecht in onze kwekerij.

De mogelijkheden ontdekken?

Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Buitenzorg
Tuinbouwweg 58
5254 VJ Haarsteeg

T 073 - 511 47 44
F 073 - 511 45 98
Buitenzorg Hoveniers | Graszoden uit eigen kwekerij vindt u bij Buitenzorg Hoveniers