Ontwerp

De, voor u, perfecte tuin komt voort uit een goed doordacht plan. Zit u boordevol ideeën maar vindt u het lastig om het totaalplaatje te zien? Buitenzorg Hoveniers helpt u hierbij. Een gedetailleerd tuinontwerp is namelijk van groot belang voor een geslaagde tuinaanleg of tuinrenovatie. Onze uitgangspunten zijn uw wensen en smaak, de architectuur en situering van uw woning of bedrijfspand en natuurlijk uw budget.

Buitenzorg Hoveniers beschikt over een professionele tuin- en landschapsontwerper. Hij komt bij u langs om te tuin goed te bekijken en gaat met u aan tafel zitten om alle ideeën te bespreken. Tijdens dit bezoek kunnen de maten van uw tuin meteen worden opgenomen. Vervolgens gaan wij aan de slag om het tuinontwerp op te stellen. In deze fase worden alle ideeën, met behulp van schetsen, op papier gezet. Dit tuinontwerp presenteren wij daarna aan u, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe uw tuin eruit komt te zien.

Nadat de tuin ontworpen is vervolgen wij, indien gewenst, het traject door het maken van een beplantingsplan en tijdsplanning. Zo zorgen wij ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.

De mogelijkheden ontdekken?

Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Buitenzorg
Tuinbouwweg 58
5254 VJ Haarsteeg

T 073 - 511 47 44
F 073 - 511 45 98
Buitenzorg Hoveniers | Ontwerp