Over ons

Bent u op zoek naar een hovenier? Dan kunt u terecht bij Buitenzorg Hoveniers. Buitenzorg Hoveniers is een familiebedrijf en bestaat al sinds begin jaren ’70. Van tuinontwerp en tuinaanleg tot renovatie en onderhoud, wij beheersen alle facetten van het hoveniersvak. Onze professionals beschikken over een berg ervaring en een grote hoeveelheid specialistische kennis. Kortom, wij hebben alle middelen in huis om u compleet te ontzorgen en een optimale tuinoplossing voor u te realiseren. Wat ons onderscheidend maakt is het feit dat wij alles in eigen hand hebben. Uitgevoerd middels de modernste technieken en volgens de laatste trends, rekening houdend met de wensen van u als klant. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u bij ons zeker zijn van een eerlijk en betrouwbaar advies.

Naast de werkzaamheden op het gebied van tuinverzorging, leveren wij ook een breeds scala aan beplanting uit eigen kwekerij. Ook leveren wij graszoden van eigen bodem.

Wij werken niet alleen voor particuliere klanten. Ook aan zakelijke klanten en overheidsinstanties bieden wij graag onze diensten aan. Lees hier meer over groenvoorziening voor bedrijven.

De mogelijkheden ontdekken?

Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Buitenzorg
Tuinbouwweg 58
5254 VJ Haarsteeg

T 073 - 511 47 44
F 073 - 511 45 98
Buitenzorg Hoveniers | Over ons