Renovatie

Kan uw tuin wel een flinke opknapbeurt gebruiken? Ook voor het renoveren van uw tuin kunt u terecht bij Buitenzorg Hoveniers. Er zijn genoeg redenen om uw tuin te renoveren. Uw tuin kan bijvoorbeeld verouderd zijn en u bent nu op zoek naar een nieuwe sfeer, maar de tuin kan ook slecht onderhouden zijn, waardoor u nu letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Wanneer u hebt besloten uw tuin te laten renoveren door Buitenzorg Hoveniers, komt één van onze specialisten bij u langs. Er wordt een inventarisatie gemaakt van uw bestaande tuin, er wordt bekeken welke objecten u graag wilt behouden en welke materialen geschikt zijn voor hergebruik.

Naast alle bouwkundige elementen, zijn er in een tuin ook vaak bomen of vaste planten te vinden. Deze bestaande groenelementen kunnen zeer waardevol zijn bij een renovatie, omdat dit vaak de eye-cathers van een tuin zijn. Een groot voordeel van een tuinrenovatie is dat de basis van uw tuin voor een groot deel bewaard blijft. Uw tuin krijgt dus een make-over en geheel nieuwe uitstraling, waar u weer jaren plezier van zult hebben, zonder dat u alles opnieuw moet aanschaffen.

De mogelijkheden ontdekken?

Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Buitenzorg
Tuinbouwweg 58
5254 VJ Haarsteeg

T 073 - 511 47 44
F 073 - 511 45 98
Buitenzorg Hoveniers | Renovatie