Graszoden uit eigen kwekerij vindt u bij Buitenzorg Hoveniers

Buitenzorg Hoveniers beschikt over een eigen kwekerij, waar wij onder ander graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten kweken. Het hele jaar lang worden er in onze kwekerij graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten gekweekt, zodat wij het hele jaar door kunnen leveren. In onze kwekerij verzorgen wij deze planten zeer goed, zodat we de kwaliteit van de graszoden, taxus, vaste planten en tuinplanten kunnen waarborgen.


Onze kwekerij is ruim 10 hectare groot en hier kweken wij graszoden. Buitenzorg Hoveniers levert al dertig jaar graszoden van hoge kwaliteit. De graszoden kweken wij zelf in onze kwekerij. Bent u van plan zelf graszoden te leggen of laat u het leggen van graszoden liever over aan een professional? In beide gevallen kunt u de graszoden aankopen bij Buitenzorg Hoveniers.


Onze machines zorgen ervoor dat wij in iedere tuin binnen de kortste keren graszoden kunnen leggen. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe gazon, voorzien van mooie graszoden. Graszoden verkopen wij alleen op bestelling, zo garanderen wij dat de graszoden altijd vers gesneden zijn en daardoor extra snel aanslaan in de grond van uw tuin. Daarnaast kunnen wij ook voor u uw gazon zaaien.


Daarnaast worden er in onze kwekerij taxus, vaste planten en tuinplanten gekweekt. Onze hoofdteelt is taxus baccata. Taxus baccata, ook wel gewone taxus genoemd, is één van de meest gebruikte coniferen. De taxus baccata is zeer geschikt als haagplant en kan ook gebruikt worden voor vormsnoei. In de herfst produceert de taxus baccata schitterende rode bessen waar vogels van smullen. Ook voor hulst en verschillende coniferen kunt u terecht in onze kwekerij.

Buitenzorg Hoveniers, de perfecte hovenier voor al uw hovenierswerkzaamheden

Bent u op zoek naar een professionele hovenier? Buitenzorg Hoveniers uit Haarsteeg biedt uitkomst. Wij zijn de perfecte hovenier voor al uw hovenierswerkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie. Wilt u graag een partner die voor u uw tuin kan ontwerpen of tuin kan aanleggen? Neem dan contact op met Buitenzorg Hoveniers

Tuinontwerp
Een tuin ontwerpen kunt u het beste overlaten aan echte specialisten, zoals de hoveniers van Buitenzorg Hoveniers. Onze hoveniers helpen u graag met een professioneel tuinontwerp. Dit tuinontwerp zal ervoor zorgen dat u straks heerlijk kunt vertoeven in de tuin van uw dromen. Heeft u zelf al een idee over het ontwerp van uw tuin? Onze hovenier helpt u graag met het uitwerken van uw tuinontwerp.

Tuinaanleg
Ook een tuin aanleggen is iets wat u het beste over kunt laten aan de professionele hoveniers van Buitenzorg Hoveniers. Bij tuinaanleg komt namelijk veel zwaar werk kijken. Bij tuinaanleg kunt u denken aan het leggen van graszoden, beplanting of een vijver aanleggen. Het aanleggen van uw tuin door een professionele hovenier kunt u met een gerust hart overlaten aan de hoveniers van Buitenzorg Hoveniers. Na het tuinaanleg kunt u heerlijk genieten van de tuin van uw dromen.

Tuinonderhoud
Om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw tuin, is het zeer belangrijk dat u het tuinonderhoud uitbesteed aan de juiste hoveniers. De hoveniers van Buitenzorg Hoveniers helpen u hier graag bij. Zo weet u zeker dat uw tuinonderhoud in de juiste handen ligt. Iedere tuin is namelijk uniek en vraagt daarom dan ook om op maat gemaakt tuinonderhoud. Vakkundig tuinonderhoud door een professionele hovenier zorgt er ook voor dat uw tuin zich op de gewenste manier ontwikkeld naar een hoger niveau.

Tuinrenovatie
Voor tuinrenovatie of het renoveren van uw tuin kunt u ook terecht bij de hoveniers van Buitenzorg Hoveniers. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom tuinrenovatie nodig is. Uw tuin kan bijvoorbeeld niet meer naar uw wens zijn of de tuin is verouderd. Wanneer u besluit over te gaan tot tuinrenovatie door de hoveniers van Buitenzorg Hoveniers kunt u erop vertrouwen dat uw tuin helemaal naar uw wens gerenoveerd wordt. Een groot voordeel van tuinrenovatie is namelijk dat de basis van uw tuin voor een groot deel bewaard blijft of hergebruikt wordt.

Dus bent u op zoek naar een professionele hovenier voor tuinrenovatie, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie? Deze hovenier vindt u bij Buitenzorg Hoveniers.

Buitenzorg
Tuinbouwweg 58
5254 VJ Haarsteeg

T 073 - 511 47 44
F 073 - 511 45 98
Buitenzorg Hoveniers | Buitenzorg Hoveniers, de perfecte hovenier voor al uw hovenierswerkzaamheden